Brettgruppa starter sesongen 25. april

Brettseilerne starter sesongen 25. april og vi inviterer til treningssamling helgen 29. og 30. april. Trenere for sesongen blir Erik og Erlend på tirsdager og Christian og Hege på torsdager.

Da er det endelig klart til å starte brettsesongen igjen! Isen har gått på fjorden og temperaturen kryper opp mot 10 grader.

Brettreningen vil denne sesongen fortsette på tirsdager og torsdager. Første ordinære trening er tirsdag 25. april. Møt opp ferdig rigget og skiftet kl 18.

For å kick-starte sesongen legger vi inn en treningssamling helgen 29. og 30. april med seiling 12-15.

For nybegynnere inviterer DSSF til oppstart lørdag 13. mai kl 12-15. Ta med redningsvest, matpakke, og gjerne våtsko. Våtdrakt og utstyr har vi til låns i seilforeningen. Ordinær trening fortsetter på torsdager kl 18. Første ordinære trening blir 18. mai. 

Vårsemesteret varer frem til sommerferien - så starter vi opp høstsesongen etter sommerferien og fortsetter frem til høstferien.

Se vedlagte aktivitetskalender for sesongen for detaljer. Der ligger det informasjon om trenere, treninger, samlinger, brettfestivaler og regattaer.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift