Velkommen til Isbryter'n - sesongåpning for tur/hav

Lørdag 29. april starter vi sesongen med årets første regatta for tur/hav. Isbryter'n er også første runde i Indre Oslofjord Big Boat Cup som er KM for NOR-rating.

Klasseinndeling:

  • Liten klasse: NOR-rating ≤ 0,974 
  • Stor klasse: NOR-rating ≥ 0,975
  • 11MOD
  • Turklasse

Påmelding: https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=2601 

NB! Skippermøte kl. 11.00 på seilhytta på Husvikholmen. Informasjon om baner og starttidspunkt vil bli gitt på skippermøtet.

Vi inviterer til sosial samling på seilhytta etter regattaen. Tillater været det, fyrer vi opp i grillen. Kiosken vil være åpen og vi har Vipps. 

Isbryter'n er en del av Indre Oslofjord Big Boat Series 2017

Isbryter'n er i år også en del av Indre Oslofjord Big Boat Series 2017.​ Kretsmesterskap for Oslo Akershus seilkrets blir i år arrangert som en serie regattaer der følgende inngår:

Deltagelse serien er gratis og man er automatisk påmeldt ved sin deltakelse i regattaene. Det blir laget en ranking og man kan vinne uansett om man seiler doublehanded eller med fullt mannskap. To regattaer kan strykes, men ønsker man å vinne, gjelder det delta i så mange som mulig!

Rankingen vil også kåre beste seilforening i kretsen. Snittet blant de 5 beste båtene i hver forening vil gjelde.

Les mer om Indre Oslofjord Big Boat Series 2017

Regler for ranking:

  1. Rankingen er basert på resultatlistene fra regattaene som er med i Indre Oslofjord Big Boat Series.
  2. En deltagende båt får for hver seilas poeng etter formelen p/s*10 (plassering i klassen/antall startende båter i klassen*10). Det gjelder å få så lav poensum som mulig. Hvis alle startende båter i en klasse får DNF, tildeles disse 10 poeng.
  3. En båt som ikke deltar i en regatta, tildeles 12 poeng.
  4. Det er to strykninger i serien.
  5. Sammenlagtresultatene er en felles ranking for alle deltagende båter, uavhengig av klasse.
  6. Det kan ikke byttes båt i serien, poengene følger båt. dersom eier/skipper bytter ut båten i løpet av sesongen, vil man kunne få med poeng etter søknad til KM-komiteen. Avgjørelse fra komiteen er ikke gjenstand for protest eller godtgjørelse.
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift