Drøbaksund Seilforening

Seilcamp

Seilcamp


Velkommen til seilcamp - Seiling for alle!

Hver sommer arrangerer vi seilcamp for barn fra 6-13 år (f. 2011- 2018). Man må ikke kunne seile, alle barna vil bli introdusert for seilingens gleder og muligheter, både innen optimist- og brettseiling, og i år vil det ligge større fokus på dette. 

Deltagende barn må kunne svømme og være trygge i vannet. Da det er høyt aktivitetsnivå må man kunne være forberedt på at noen mot formodning slår seg eller får skrubbsår.

Vi har dyktige instruktører og vår beliggenhet helt nede ved sjøen gir oss masse muligheter for fine seilaktiviteter. I tillegg til seiling, som står i sentrum, vil det bli litt andre aktiviteter når været ikke er helt med oss, det kan være: brettpadling, hinderløype, krabbefiske og ikke minst – bading! Masse bading! 

Vi griller også, og tar kanskje en tur til Oscarsborg, eller lignende om det skulle passe fint etter forholdene. Aktivitetene tilpasses vær og alderstrinnene hver uke.

Det er plass til maks 20 barn per uke. Av sikkerhetshensyn må vi være strenge på dette.

Deltageravgiften inkluderer alle aktiviteter og lunsj. Se påmelding.

Barna  ha med;

  • Bag merket med navn
  • Redningsvest
  • Solkrem – hvis sol
  • Badetøy og/eller regntøy – alt etter været
  • Varmt tøy og skift (det hender noen blir våte og må skifte i løpet av dagen)
  • DSSF krever ikke våtdrakt, men det viser seg at mange barn foretrekker å gjøre aktiviteter med våtdrakt grunnet norsk variabel sommer og maneter.


Oppmøte første campdag i hver uke (mandag) er utenfor seilhytta på Husvikholmen kl. 9.00 for registrering og informasjon til foreldre. Seilcampen er åpen mandag til fredag, kl. 09:00 – 16:00

Vi gleder oss til masse gøy!

Mer informasjon for deltakere på seilcampen

Har du spørsmål, kontakt oss på e-post sommercamp@dssf.no.

Drøbaksund Seilforening
Postboks 170
1441 Drøbak
Org.nr. 975 628 965

post@dssf.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift