Drøbaksund Seilforening

Lære å seile?

Lære å seile?

Vil du lære å seile med oss?

Vi har flere grupper som kan passe for deg. Seiling er en aktivitet du kan drive med hele livet - og det er aldri forsent å begynne! DSSF har følgende grupper;

Jollegruppa. Denne gruppen passer for barn fra 7-14 år. Vi har både nybegynnere og viderekomne på våre optimistseilinger, og nybegynnere kan leie båt av oss. Vi har kurs vår og høst. Og så kan barna også få prøve seiling på vår Sommercamp! For litt større barn, er det mulighet å prøve jolletypen RS Feva - en båt som er ment for 2 personer. Vi tilpasser treningstilbudet til gruppen med jolleseilere slik at de som vokser ut av optimistjollen også skal ha et treningstilbud i for eksempel laser.

Brettgruppa. Denne gruppen er for windsurfere i alle aldre. Ungdom og voksen, både de som trener for regattaer og de som bare seiler på hobbybasis. Vi har kurs vår og høst, og arrangerer også sommerkurs. Nybegynnere kan leie brett av oss.

Tur & hav og kjølbåter. Hos oss i DSSF finner du i denne gruppen 11-metere (kjølbåt) og i tur & hav-gruppa finner du de større båtene som finnes i alle størrelser og typer, både de som seiler aktivt regatta og de som mest bruker båten til turseiling.  Båtene i denne gruppen er privateide, men har du lyst å prøve deg på regattaseiling, er det alltid muligheter til å være med som mannskap på en av båtene som har erfaren skipper. Ta kontakt med oss post@dssf.no eller møt opp på en av onsdagsregattaene og ta en prat med en av de aktive - vi ønsker alltid nye seilere velkommen!

Velkommen til seiling i Drøbakssundet!

Drøbaksund Seilforening
Postboks 170
1441 Drøbak
Org.nr. 975 628 965

post@dssf.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift