Høstdugnad 2019

Dugnaden er lørdag 12. oktober, kl. 10-15. Velkommen!:)

Utbyggingsplaner på Husvikholmen får store konsekvenser for seilforeningens fremtid!

Svar er sendt til Frogn kommune vedrørende høring om utbygging av Husvikholmen. Om planene blir vedtatt får dette store konsekvenser for seilforeningens fremtid!

NorgesCup (NC) i brettseiling i klassene slalåm, formula og foil

Drøbaksund seilforening arrangerer NorgesCup i brettseiling for klassene slalåm, formula og foil. Arrangementet gjennomføres på Torkildstranda med kort vei ut til baneområdet. Her blir det fart og spenning!

Kiwanis gir gave på 120 000 kroner til seilforeningen

Drøbaksund Seilforenings arbeid for å gjøre seiling tilgjengelig for alle barn og unge får en skikkelig "boost" når Kiwanis Drøbak i forbindelse med sitt 50 åres jubileum gir 120 000 kroner til seilforeningen.

Isbryteren 2019

Isbryteren ble gjennomført lørdag 4. mai under flotte forhold. Her finner du resultater og bilder fra arrangementet.

Kurs i brettseiling sommeren 2019

Vil du lære brettseiling i sommer? Vår dyktige trener Kjell Klokkerhaug tilbyr kurs for alle svømmedyktige fra 10 år og oppover, lørdager og søndager kl. 12-15 i perioden 1. juni til 1. september og tirsdager og torsdager kl. 17-20 i skolens sommerferie. Har du kjøpt gavekort allerede? Ta kontakt for å sette opp dato.

Seilkro tirsdag 30. april

Velkommen til seilkro på seilhytta tirsdag 30. april. Vi får besøk av Christen With som tar for seg vedlikehold av rigg og seil og Gina og Lars-Fredrik fra S/Y Tamara vil fortelle om sin jordomseiling.

Velkommen til vårdugnad!

Seilsesongen nærmer seg og alle medlemmer, samt jolle- og brettforeldre, innkalles til felles innsats for DSSF lørdag 6. april.

DSSFs arrangementer 2019

Det våres i luften og planleggingen av seilsesongen kan begynne! Her er de viktigste aktivitetene i DSSFs regi i år for jolle, brett og tur/hav.

Brettgruppa starter 2019-sesongen 23. april

Det nærmer seg start for 2019-sesongen. Tirsdag 23. april starter treningene. Vi fortsetter med trening tirsdag og torsdag.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

DSSF på Facebook

Takk for støtte!

Været i Drøbaksundet

Støtt oss gjennom Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift