DSSFs arrangementer 2019

Det våres i luften og planleggingen av seilsesongen kan begynne! Her er de viktigste aktivitetene i DSSFs regi i år for joile, brett og tur/hav.

Brettgruppa starter 2019-sesongen 23. april

Det nærmer seg start for 2019-sesongen. Tirsdag 23. april starter treningene. Vi fortsetter med trening tirsdag og torsdag.

Velkommen til Drøbak Jollecup!

25.-26. mai arrangeres vår tradisjonsrike regatta for joller. Drøbaksundet byr på flotte forhold både for de som liker en utfordring og for de som prøver seg på regattabanen for første gang. Påmeldingen er nå åpnet.

DSSF sommercamp 2019

Sommercampen for er åpnet for påmelding! DSSF tilbyr også i år vår populære sommercamp for barn - aktiviteter på, i og ved vannet. Gode muligheter til å prøve både jolle- og brettseiling - vi har flinke instruktører. Tilbudet gjelder uke 26, 27, 32 og 33. Vær rask med påmelding, de mest populære ukene blir fort fulle!

Innkalling til årsmøte 2019

Vi ønsker alle medlemmer velkommen til årsmøte tirsdag 19. mars kl. 1900. Møtet avholdes på Smia flebrukshus.

Tipper du? Støtt DSSF med Grasrotandelen!

I 2018 økte Grasrotandelen fra 5 til 7 prosent og i år får DSSF inn ca. 13 000 kroner til foreningens arbeid gjennom denne ordningen.

Gi gavekort på brettseilingskurs i julegave!

Den perfekte julegaven til den som har lyst å prøve brettseiling. Vi arrangerer nybegynnerkurs for alle i alderen 10-99 år neste sommer - her kan du kjøpe gavekort på kurs.

Velkommen til årsfest lørdag 10. november

Tradisjonen tro samles vi for uhøytidelig samvær med skryt, ljug, premieutdeling og underholdningsinnslag i maritime omgivelser.

DSSF på Facebook

Takk for støtte!

Været i Drøbaksundet

Støtt oss gjennom Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift