Norgescup Optimist i Drøbak i 2020!

Drøbaksund seilforening er blitt tildelt den første norgescupen i optimist i 2020. Regattaen går av stabelen 1.-3. mai og det er ventet opptil 150 unge optimistseilere til Drøbak. Bli med å skape seilfest i Drøbak!

Årsfest DSSF 2019

Lørdag 16. November kl 18.30 blir det ÅRSFEST i DSSF. Vi ønsker nye og 'gamle' medlemmer velkommen! Jolle- og brett-foreldre eller kapteiner og mann-/kvinnskap med eller uten deres bedre halvdeler.

Høstdugnad 2019

Dugnaden er lørdag 12. oktober, kl. 10-15. Velkommen!:)

Utbyggingsplaner på Husvikholmen får store konsekvenser for seilforeningens fremtid!

Svar er sendt til Frogn kommune vedrørende høring om utbygging av Husvikholmen. Om planene blir vedtatt får dette store konsekvenser for seilforeningens fremtid!

NorgesCup (NC) i brettseiling i klassene slalåm, formula og foil

Drøbaksund seilforening arrangerer NorgesCup i brettseiling for klassene slalåm, formula og foil. Arrangementet gjennomføres på Torkildstranda med kort vei ut til baneområdet. Her blir det fart og spenning!

Kiwanis gir gave på 120 000 kroner til seilforeningen

Drøbaksund Seilforenings arbeid for å gjøre seiling tilgjengelig for alle barn og unge får en skikkelig "boost" når Kiwanis Drøbak i forbindelse med sitt 50 åres jubileum gir 120 000 kroner til seilforeningen.

Isbryteren 2019

Isbryteren ble gjennomført lørdag 4. mai under flotte forhold. Her finner du resultater og bilder fra arrangementet.

Kurs i brettseiling sommeren 2019

Vil du lære brettseiling i sommer? Vår dyktige trener Kjell Klokkerhaug tilbyr kurs for alle svømmedyktige fra 10 år og oppover, lørdager og søndager kl. 12-15 i perioden 1. juni til 1. september og tirsdager og torsdager kl. 17-20 i skolens sommerferie. Har du kjøpt gavekort allerede? Ta kontakt for å sette opp dato.

Seilkro tirsdag 30. april

Velkommen til seilkro på seilhytta tirsdag 30. april. Vi får besøk av Christen With som tar for seg vedlikehold av rigg og seil og Gina og Lars-Fredrik fra S/Y Tamara vil fortelle om sin jordomseiling.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

DSSF på Facebook

Takk for støtte!

Været i Drøbaksundet

Støtt oss gjennom Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift