DSSF sommercamp 2019

Sommercampen for er åpnet for påmelding! DSSF tilbyr også i år vår populære sommercamp for barn - aktiviteter på, i og ved vannet. Gode muligheter til å prøve både jolle- og brettseiling - vi har flinke instruktører. Tilbudet gjelder uke 26, 27, 32 og 33. Vær rask med påmelding, de mest populære ukene blir fort fulle!

Innkalling til årsmøte 2019

Vi ønsker alle medlemmer velkommen til årsmøte tirsdag 19. mars kl. 1900. Møtet avholdes på Smia flebrukshus.

Tipper du? Støtt DSSF med Grasrotandelen!

I 2018 økte Grasrotandelen fra 5 til 7 prosent og i år får DSSF inn ca. 13 000 kroner til foreningens arbeid gjennom denne ordningen.

Gi gavekort på brettseilingskurs i julegave!

Den perfekte julegaven til den som har lyst å prøve brettseiling. Vi arrangerer nybegynnerkurs for alle i alderen 10-99 år neste sommer - her kan du kjøpe gavekort på kurs.

Velkommen til årsfest lørdag 10. november

Tradisjonen tro samles vi for uhøytidelig samvær med skryt, ljug, premieutdeling og underholdningsinnslag i maritime omgivelser.

Høstdugnad lørdag 20.oktober

Årets høstdugnad blir lørdag 20. oktober. Alle medlemmer, samt jolle- og brettforeldre, innkalles til felles innsats for DSSF.

Velkommen til Uteligger'n

Seilsesongen 2018 avsluttes i Drøbak! Drøbaksund Seilforening Inviterer til årets siste regatta, Uteligger'n lørdag 29. september.

NM 11MOD - resultater

Norgesmesterskap i 11MOD i Drøbaksundet ble en suksess. Her finner du lenke til resultater og Facebookoppdateringer.

Velkommen til Håøya Rundt 2018

Nye muligheter til å plukke poeng i Oslo Big Boat Series 2018: Drøbaksund Seilforening inviterer til regattaen Håøya Rundt for NOR-rating klasser, 11:MOD og turklasse lørdag 18. august.

DSSF på Facebook

Takk for støtte!

Været i Drøbaksundet

Støtt oss gjennom Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift