Brettgruppa starter trening 24. april

Det har endelig begynt å bli varme i sola og snøen er nesten forsvunnet. Brettgruppa starter opp igjen trening tirsdag 24. april.

Brettgruppa fortsetter som i fjor med trening på tirsdag og torsdag. Vi starter opp tirsdag 24. april. Alle som deltok på trening i fjor, er velkomne - ferdig skiftet til kl 18.

For nybegynnere inviterer vi svømmedyktige fra 10 år og oppover til oppstartshelg lørdag 5. mai og søndag 6. mai kl 12-15. Ta med redningsvest, matpakke, våtdrakt og våtsko. Når det er kaldt, kan det være godt å ha ull under våtdrakten. Utstyr har vi til leie i seilforeningen. Ordinær trening fortsetter på tirsdager og torsdager kl 18. Første ordinære trening blir  8. mai. Påmelding for nybegynnere til leder for brettgruppa: Eli Stokke Rondeel, elisto(at)broadpark.no, 92633595.

Vårsemesteret varer frem til sommerferien, siste trening blir 21. juni, så starter vi opp høstsesongen etter sommerferien, 21. august, og fortsetter frem til høstferien.

Se vedlagte aktivitetskalender for sesongen for detaljer. Der ligger det informasjon om trenere, treninger, samlinger, brettfestivaler og regattaer.

Alle kan i år glede seg til nyoppussede garderober. Vi sees!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift