Velkommen til nytt seilår!

De ivrigste seilerne er allerede i gang og mange har så vidt begynt å tenke på vårpuss. Uansett nærmer vi oss sesongen og snart vil du motta faktura for medlemskontingenten for 2018. I tråd med årsmøtets vedtak i mars, vil kontingentene i år reduseres noe, som følge av at seilforeningen har sagt opp det kollektive abonnementet på Seilmagasinet.

Medlemskontingenter 2018:
  • Årsavgift junior: kr. 450,- (t.o.m. det kalenderår medlemmet fyller 19 år)
  • Årsavgift senior: kr. 650,-
  • Årsavgift familie: kr. 1100,- (2 seniormedlemmer og alle juniormedlemmer i samme husstand)
For å delta i seilforeningens aktiviteter og tilbud, benytte våre fasiliteter eller leie plass på en av våre brygger (inkl. Gylteholmen Brygger), er det et krav om å være medlem i foreningen. I tillegg til aktive medlemmer, har foreningen også en rekke passive medlemmer som er med på å sikre at vi kan drive en seilforening i Frogn. Inntektene vi har fra medlemskontingenten er avgjørende for et økonomisk fundament for et bredt tilbud til barn, ungdom og voksen.
 
Du vil motta faktura med KID for medlemskontingenten 2018 i en egen epost. Medlemskontingenten kan også betales online i Min Idrett.
 
Medlemsadministrasjon gjennom Min idrett
Drøbaksund seilforening benytter Min idrett/KlubbAdmin til medlemsadministrasjon og fakturering av avgifter. Min idrett er et sentralt register for hele idretts-Norge og alle medlemmer kan logge seg inn i Min idrett for å vedlikeholde sin medlemsinformasjon. 
 
I Min idrett registreres også familierelasjoner. Dette er viktig for å kunne administrere familiekontingenter. Når du har logget deg inn i Min Idrett vil du inder "Min familie" se hvilke familiemedlemmer som er registrert sammen med deg. Er det flere som skal legges til, velg "Legg til familie" under "Min profil". Min idrett vil foreslå familiemedlemmer eller du kan søke opp og knytte til alle som bor i samme husstand som deg.
 
Vær oppmerksom på at ved fakturering av Årsavgift familie, vil systemet fakturere hele familien for summen som er definert, uavhengig av antall medlemmer i familien. Alle i familien vil motta varsel om betalingskrav i Min idrett og motta epost eller brev med faktura (alle med identisk KID-nummer). Dersom samme epostadresse er registrert på flere medlemmer, vil man med andre ord kunne oppleve å motta flere eposter. Når en person betaler familiekontingenten, vil alle medlemmer registrert i familierelasjonen få sin medlemskontingent registrert som betalt.
 
Har du spørsmål knyttet til faktura fra seilforeningen, kontakt oss på faktura@dssf.no 
 
Vi gleder oss til en ny sesong på, i og ved vannet!
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift