Lyst til å lære å seile?

Ønsker du å starte med seiling? Da er Drøbaksund Seilforening stedet! Nybegynnerkurs for barn i alderen 6-11 år starter med introduksjonskurs søndag 19. august.

Bli med å seile optimistjolle i DSSF. Båten er ideell for seilere mellom 6 og 15 år og er den største båtklassen i verden! Vi anbefaler at man starter med dette når seilerne er svømmedyktige og er ca. 6 - 8 år gamle. 
 
Optimistmiljøet i DSSF er nivåinndelt med gode trenere. Både foreldre og seilere vil få nødvendig opplæring i rigging og seiling. Treningene foregår mandager og onsdager (kl. 18-20) så lenge været tillater det. DSSF tar sikkerheten på alvor og stiller med flere følgebåter og trenere. Husvikholmen sørger for en trygg arena for seilerne. Dette er kurset for deg som vil bli kjent med seillivet eller satser på lang fremtid med sporten! 
 
I forkant av treningen ønsker vi at alle interesserte stiller på et gratis introduksjonskurs. Vi vil her gå igjennom en del rundt utstyr og hvordan man skal forberede seg best til hver trening. I starten er det viktig at en forelder bidrar til rigging og støtte for barnet.
 
Introduksjonskurset vil bli avholdt søndag 19. august, kl. 12-15. 
Deltakerne må selv ta med: 
  • Egnede klær (våtdrakt/tørrdrakt er optimalt, men ikke et krav) 
  • Flytevest 
  • Matpakke
Nybegynnerkurset starter opp mandag 20. august, kl. 18-20 (seilerne må være ferdig skiftet til kl. 18). 
 
Ønsker du å melde deg på: Send en epost til post@dssf.no med navn, adresse, fødselsdato på den som skal delta på kurs, samt epostadresse og telefon til foresatte.
 
Treningsavgiften er kr 1000,- per semester. Det er også mulig å leie optimistjolle fra seilforeningen.
 
For spørsmål kontakt jolleansansvarlig i DSSF, Harald Klæboe, tlf. 977 64 866.
 
Velkommen til optimistseiling i Drøbak! 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift