DSSF sommercamp 2019

Sommercampen for er åpnet for påmelding! DSSF tilbyr også i år vår populære sommercamp for barn - aktiviteter på, i og ved vannet. Gode muligheter til å prøve både jolle- og brettseiling - vi har flinke instruktører. Tilbudet gjelder uke 26, 27, 32 og 33. Vær rask med påmelding, de mest populære ukene blir fort fulle!

Bli med på masse lek og moro på, i og ved vannet for barn og unge alder 7-14 år. Man må ikke kunne seile, men det blir absolutt muligheter for å lære for de som ønsker å prøve seg på både optimist- og brettseiling. Deltagende barn må kunne svømme og være trygge i vannet.

Vi har dyktige instruktører og vår beliggenhet helt nede ved sjøen gir oss masse muligheter for aktiviteter. I tillegg til seiling kan man ta del i blant annet; kanopadling, brettpadling, kjøre ”banan” eller ”rumperister”, hinderløype, krabbefiske og ikke minst – bading! Masse bading! Vi griller også, og tar kanskje en tur til Oscarsborg, eller akvariet om det skulle bli dårlig vær. Aktivitetene tilpasses vær og alderstrinnene hver uke.

Det er plass til 40 barn per uke. De 40 først betalende får plass.

Campen er åpen alle hverdager kl. 0830-1600

Ukesavgiften inkluderer alle aktiviteter, samt frokost og lunsj.

Les mer om sommercampen og meld på

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift